rabattroje

Nattehimlen i Lussel var blændende, og et århundredes krig, der blev registreret i historien, endte med, at Argentina slog Frankrig på straffespark. Denne aften broderede Pampas-øen den tredje stjee på hans bryst, og Messi blev officielt kronet - - boldens konge!
Det var uden tvivl den bedste VM-finale nogensinde. I første halvleg fik Di Maria, iført den Argentina fodboldtrøjer nr. 11, et gennembrud og skabte et straffespark. Messi scorede målet og åbnede scoringen for Argentina. Så snuppede Di Maria et point og scorede for at udvide stillingen til 2-0! Det franske hold foretog personaletilpasninger i en passiv situation. I anden halvleg kæmpede det franske hold sig kraftigt tilbage. Mbappe lavede et pointskud og volleyede. Han scorede 2 mål på 2 minutter og gjorde stillingen 2-2. I overtiden scorede Messi et supplerende skud foran målet, og så fastslog Mbappe stædigt til 3-3.
I straffesparkskonkurrencen besejrede det argentinske hold anført af Messi det franske hold 4-2 og vandt VM-mesterskabet og tilføjede en tredje stjee til den Billige Argentina fodboldtøj bø på brystet!

rabattroje...
ما را در سایت rabattroje دنبال می کنید

برچسب : Argentina fodboldtrøjer,Billige Argentina fodboldtøj børn, نویسنده : rabattroje rabattroje بازدید : 102 تاريخ : سه شنبه 29 آذر 1401 ساعت: 21:43

I VM-semifinalee stod Mbappes Frankrig-hold og Ashrafs Marokko-hold frontalt mod hinanden. De to sider iscenesatte en vidunderlig 90-minutters duel. Til sidst slog det franske hold Marokko 2-0. Vil møde Argentina ledet af Messi i finalen.
Når det kommer til duellen mellem Argentina og Frankrig, kan folk sagtens tænke på fortiden ved VM i Rusland. Den 19-årige Mbappe spillede VM for første gang iført en Frankrig landsholdstrøje. Han skinnede med lyset fra den nye generation og blev berømt i Monaco. På nuværende tidspunkt, i kun to verdensmesterskaber, har Mbappe scoret 9 mål og har muligheden for at lede den franske forsvarende mester.
Efter 8 år kom Messi igen til et sted et skridt væk fra sin drøm iført den Argentina landsholdstrøje. Selvom Argentina havde en meget vanskelig rejse, efter at have tabt den saudiske kamp, var hver kamp en finale for dem. Heldigvis kæmper Messi ikke længere alene, han har unge mennesker som Alvarez omkring sig til at dele presset.
Realiserer Messi sin drøm og bliver en legende, eller leder Mbappé sit hold for at forsvare titlen. Jeg tror, at alle allerede har deres egen mester i deres hjerter!

برچسب : Frankrig landsholdstrøje,Argentina landsholdstrøje, نویسنده : rabattroje rabattroje بازدید : 98 تاريخ : جمعه 25 آذر 1401 ساعت: 21:02

Efter at have tabt til Saudi-Arabien med et super oprør i første runde af gruppespillet, ved alle, hvor vigtig denne afgørende kamp mellem Argentina og Mexico er for Argentina og Messi.
De tabte deres første kamp, ​​og Messi stødte på tvivl. I den anden scene mod Mexico, alene i den første halvdel af kampen, fejlede Mexico 10 gange, og Argentina havde kun 3 skud i de første 45 minutter. Indtil 64 minutter fik Messi bolden foran straffesparksfeltet, løftede sin fod afgørende og scorede med succes det 8. mål i VM's historie. I øjeblikket var alle fans iført den samme Billige Argentina fodboldtøj bø i hele Lussel Stadion i kog. De græd og skreg for at lufte deres følelser. Selv Aimar, Messis idol, der sad på trænerbænken, fældede alle begejstret tårer.
Efter at have scoret føringen gik Argentina gradvist ind i den offensive tilstand. Stillingen 1-0 var åbenbart ikke sikker. Indtil det 87. minut var det stadig Messi, der sendte bolden til Feandez med nummer 24 i den Argentina fodboldtrøjer. Feandez lavede en vidunderlig bue Bolden, snurrede ind i Mexicos mål.
Det kan ses, at Messi i denne kamp mod Mexico er under et enormt pres. Jeg tror på, at fans og venner vil fortsætte med at tro og støtte Argentina, og vil fortsætte med at tro og støtte Messi.

برچسب : Billige Argentina fodboldtøj børn,Argentina fodboldtrøjer, نویسنده : rabattroje rabattroje بازدید : 88 تاريخ : دوشنبه 7 آذر 1401 ساعت: 22:38

Qatar World Cup gruppespillet indvarslede to højprofilerede stjeedebuter - Ronaldo og Neymar.
Cristiano Ronaldo, 37, skal iføre sig Portugal fodboldtrøjer til det femte VM. Selvom Ronaldos tilstand er faldet i denne sæson, er han uden tvivl holdets leder. I denne gruppekamp er det portugisiske holds mål at stræbe efter førstepladsen i gruppen, for at undgå et tidligt møde med Brasilien i knockout-fasen. Det ghanesiske hold oplevede ikke meget træning før VM, og deres ildkraft skulle være lidt utilstrækkelig.
Brasiliens stjeer skinner i år. Selvom Neymar, som kun er 30 år gammel, sagde, at VM i Qatar er sidste gang, han vil bære en Brasilien fodboldtrøjer for at spille VM. Han er keen i det brasilianske holds angreb. I spillet kan næsten alle kampe bidrage med mål og assists. Real Madrids Vinicius og Rodrygo har præsteret meget godt i denne sæson. Derudover har Liverpool center Firmino, Chelsea, midterforsvarer Thiago osv. en ekstrem rig lineup. Det serbiske hold, der deltager i VM for tredje gang, har et svagt forsvar og har ikke tidligere kunnet kvalificere sig til gruppen. Brasilien bør håbe på at vinde med en stor score.

برچسب : Portugal fodboldtrøjer,Brasilien fodboldtrøjer, نویسنده : rabattroje rabattroje بازدید : 119 تاريخ : جمعه 4 آذر 1401 ساعت: 20:50